TRANSFER – Fostul director general al TV Sighet, Paul Szanislo, a părăsit trustul de presă și a devenit consilier la Consiliul Județean Maramureș

0
1407
Paul Szanislo

SCHIMBARE. Fostul director general al trustului de presă care cuprinde TV Sighet, și postul de radio Sighet FM, Paul Szanislo, care, o perioadă, a deținut și calitatea de acționar, a părăsit trustul, angajându-se, în urma unui concurs de recrutare, pe postul de consilier clasa I, grad superior la Biroul de Relații externe din subordinea Direcției de dezvoltare și implementare proiecte din cadrul Consiliului Județean (CJ) Maramureș).

 

Să ne înțelegem, acesta este un text eminamente colegial și informativ. Scriu asta pentru că am fost avertizat că va descătușa lucruri rele pe care le-am interpretat ca fiind viitoare presiuni din partea unor politruci locali de a acapara/subordona decizia editorială sau chiar întreg trustul de presă – fapt care consider că are un unic rezolvator: unicul deținător al licențelor audiovizuale, firma Standard QM SRL, care-l are ca asociat unic pe Kantor Attila (în foto, dreapta, alături de Paul Szanislo).

 

Paul Szanislo a precizat că decizia este una personală și este motivată de cei 10 ani de navetă pe ruta Baia Mare – Sighetu Marmației. În privința trustului TV Sighet/Sighet FM, fostul director general crede că a lăsat în urmă resursele necesare pentru ca acesta să-și păstreze politica editorială imparțială și continuitatea.

 

Szanislo a promovat concursul de recrutare cu 180,32 puncte din 200 posibile (86,66 puncte din 100 la proba scrisă și 93,66 puncte din 100 la proba de interviu). În acest moment, Biroul de Relații externe din cadrul CJ Maramureș este condus de Mihaela Lițe și îi are în componență pe Dan Cocoșilă și Paul Szanislo.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here