TRANSFER DE PROPRIETATE – Două blocuri cu câte 4 etaje din Vișeu de Sus vor fi cedate de administrația județeană în proprietatea administrației locale

2
4019
Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, și Vasile Coman „Vărzaru'”, primarul orașului Vișeu de Sus

DECIZIE. Două imobile cu câte 4 etaje din Vișeu de Sus, respectiv căminul de nefamiliști și blocul de garsoniere, ambele edificate în anul 1976 și situate pe strada Spiru Haret (nr. 14 și nr. 16), împreună cu terenul aferent, în suprafață de circa 4.000 mp, vor fi cedate de Consiliul Județean Maramureș în proprietatea Primăriei Vișeu de Sus.

 

Cele două imobile sunt folosite ca locuințe sociale și administrația orașului avea până acum doar drept de folosință gratuit asupra lor (din anul 2003), acestea fiind în proprietatea județului. Pentru că imobilele au fost întreținute și reabilitate de Primăria locală, iar forul deliberativ al orașului a solicitat administrației județene încă de la începutul lunii decembrie 2022 să aprobe transferarea lor din domeniul public al județului în domeniul public al localității Vișeu de Sus, acestea vor fi date în proprietatea orașului, “pentru o mai bună gestionare și administrare”.

 

Valoarea de inventar al celor trei imobile (construcțiile și terenul) este de peste 1,1 milioane de lei (exact: 1.138.132,64 lei), așa cum sunt acestea înscrise în Registrul bunurilor din domeniul public al Județului Maramureș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Vărzaru Coman este cel mai destoinic primar din arealul Hera,Vișeu,Repedea,Ruscova ,Poieni,Moisei; UAT-uri care ar trebui unite sub o singura admnistrație municipala.

  2. Vasile Coman este vocea nr.1 in PNL iar Ionel Bogdan catelul sau. Este omul care controleaza, electoral, partidul. Totodata un prosper om de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here