TRANSFER – Blocul social de pe strada Melodiei nr. 2 poate fi reabilitat de ANL

0
647

BLOC ANL. Un alt bloc social din Baia Mare este vizat pentru reabilitare și transformare în “bloc ANL”. Săptămâna viitoare consilierii municipali vor decide transmiterea în folosinţă gratuită către Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a terenului şi a blocului de pe strada Melodiei nr. 4, pentru construirea de locuinţe de serviciu.

 

Conform proiectului, municipalitatea va asigura, din bugetul local, sumele necesare documentaţiile tehnice și execuţia utilităţilor şi dotărilor tehnico-edilitare aferente construcției (apă, canalizare, energie termică şi electrică, gaze naturale, precum şi iluminat stradal, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spaţii verzi, în interiorul perimetrului). Terenul în cauză are suprafaţa de 878 mp, iar construcţia existentă, 351 mp.

 

În urmă cu 2 ani, blocul de locuințe de pe strada Melodiei nr. 4, complet devastat de locatari, a fost evacuat și, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a fost alocat pentru familiile de tineri.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here