TRAGIC – Șeful Biroului Rutier al Poliției Baia Mare, comisarul Grigore Tomoiagă, a omorât un om într-un violent accident rutier

0
9025

MORT ÎN ACCIDENT RUTIER. Șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, comisar de poliție Grigore Tomoiagă (38 de ani), a omorât un bătrân în urma unui tragic și violent accident rutier care a avut loc în cursul după-amiezii de vineri, 21 mai, pe strada Victoriei din Baia Mare, în apropiere de intersecția cu strada Berăriei.

 

Bărbatul accidentat era în vârstă de 76 de ani, era pieton și încerca să traverseze strada – surse 2mnews susțin că bărbatul era nevăzător, informație neconfirmată încă din surse oficiale. Impactul cu autoturismul condus de șeful Biroului Rutier Baia Mare (polițistul era în mașina personală, se deplasa dinspre locul de muncă spre casă, în Tăuții Măgherăuș) a fost violent. La fața locului a fost solicitat ajutor medical de specialitate, însă bărbatul a fost menținut în viață doar până la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde. la scurt timp, a fost declarat decedat.

 

Șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here