TRAGERE LA SORȚI – Play-out: programul meciurilor echipei maramureșene Fotbal Comuna Recea

0
538

FOTBAL – LIGA A II-A. Echipa maramureșeană de Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea, a încheiat sezonul regular pe locul 14, cu 23 de puncte obținute în cele 19 meciuri disputate (din 6 victorii, 5 egaluri și 8 înfrângeri, golaveraj 29-29). Clasarea o trimite în play-out, sistem care va decide care din cele 14 echipe clasate după sezonul regular pe locurile 7-20 vor fi cele 5 retrogradate în Liga a III-a.

 

Cele 5 echipe care vor retrograda în această ediție a Ligii a II-a vor fi stabilite în urma a 6 meciuri disputate de fiecare din cele 14 echipe participante în play-out. Acestea au fost împărțite în două grupe de câte 7 echipe, așa cum 2mnews v-a informat AICI.

 

Fotbal Comuna Recea a fost repartizată, în urma locului ocupat în clasamentul sezonului regular, în Grupa A (împreună cu Farul Constanţa, Metaloglobus Bucureşti, Universitatea Cluj, Ripensia Timișoara, CSM Slatina și Pandurii Târgu Jiu). Toate echipele din play-out intră în competiția pentru menținerea în Liga a II-a cu punctele obținute în sezonul regular și vor disputa un singur meci cu celelalte 6 echipe din grupă, cele 6 meciuri fiind programate de FRF în perioada 3 aprilie – 8 mai 2021.

 

După disputarea celor 6 etape, ultimele două echipe din fiecare grupă vor retrograda în Liga a III-a, precum și una din cele două echipe care ocupă în grupă locul 5 (aceasta va fi desemnată în urma unui baraj în dublă manșă (programat în 15 mai și 22 mai).

 

Procedura de stabilire a programului play-out-ului s-a făcut pe baza Tabelei Berger, asigurându-se pentru fiecare din cele 7 echipe din grupă un număr egal (3) de meciuri în deplasare și pe teren propriu. Conform tragerii la sorți, efectuată luni, 29 martie, la sediul FRF, iată programul echipei Fotbal Comuna Recea:

 

Etapa I
Farul Constanţa – Ripensia
Fotbal Comuna Recea – Pandurii Târgu Jiu
CSM Slatina – ”U” Cluj
Metaloglobus stă

 

 

Etapa II
Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina
Ripensia – Fotbal Comuna Recea
Metaloglobus – Farul Constanţa
”U” Cluj stă

 

 

Etapa III
Fotbal Comuna Recea – Metaloglobus
CSM Slatina – Ripensia
”U” Cluj – Pandurii Târgu Jiu
Farul Constanţa stă

 

 

Etapa IV
Ripensia – ”U” Cluj
Metaloglobus – CSM Slatina
Farul Constanţa – Fotbal Comuna Recea
Pandurii Târgu Jiu stă

 

 

Etapa V
CSM Slatina – Farul Constanţa
”U” Cluj – Metaloglobus
Pandurii Târgu Jiu – Ripensia
Fotbal Comuna Recea stă

 

 

Etapa VI
Metaloglobus – Pandurii Târgu Jiu
Farul Constanţa – ”U” Cluj
Fotbal Comuna Recea – CSM Slatina
Ripensia stă

 

 

Etapa VII
”U” Cluj – Fotbal Comuna Recea
Pandurii Târgu Jiu – Farul Constanţa
Ripensia – Metaloglobus
CSM Slatina stă

 

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here