TRAGERE LA SORȚI – Pentru calificarea în 16-imile Cupei României, Minaur Baia Mare joacă în deplasare, cu Unirea Dej

0
260

CUPA ROMÂNIEI. În etapa a 4-a a Cupei României la fotbal ediția 2021-2022, pentru calificarea în 16-imile competiției (fază în care intră în joc și echipele din Liga 1), Federația Română de Fotbal a stabilit cele 16 meciuri tot pe criteriul geografic. Minaur Baia Mare (Liga a III-a), singura echipă maramureșeană rămasă în competiției (calificată în urma unei gafe a FRF, care a inclus în urne și Fotbal Comuna Recea, echipă desființată la nivel de seniori – implicit, băimărenii au câștigat meciul la masa verde, cu 3-0), va juca în deplasare, cu Unirea Dej, echipă care a promovat în sezonul trecut în Liga a II-a.

 

Cele două echipe și-au disputat primul baraj de promovare, după 0-0 la Baia Mare și 3-1 la Dej, Unirea promovând la meciul decisiv pentru promovare și au trecut de SCM Zalău cu 0-0 la Dej și 1-1 la Zalău (cu gol marcat de dejeni la ultima fază, în min. 90+6).

 

În această etapă a Cupei României participă cele 26 de echipe calificate din etapa a 3-a, ultimele 6 echipe care activează în acest sezon în Liga 2 și care n-au jucat în etapa anterioară, cele 3 echipe care au evoluat în play-off-ul sezonului trecut în Liga a II-a (Dunărea Călărași, FK Csikszereda și Politehnica Timișoara) și cele 3 echipe retrogradate din Liga 1 (Politehnica Iași, Astra și FC Hermannstadt). Meciurile sunt programate în perioada 7-9 septembrie 2021.

 

Iată programul complet al etapei a 4-a a Cupei României:

 

* Unirea Dej – Minaur Baia Mare
* CA Oradea – Universitatea Cluj
* Şomuz Fălticeni – Aerostar Bacău
* Huşana Huşi – Politehnica Iaşi
* Şoimii Lipova – Politehnica Timişoara
* CSM Reşiţa – Ripensia Timişoara
* AFC Odorheiu Secuiesc – FC Hermannstadt
* SR Brasov – FK Csikszereda
* CS Hunedoara – CS Comunal Şelimbăr
* ACSO Filiaşi – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
* Unirea Bascov – CSM Slatina
* CS Tunari – Concordia Chiajna
* Recolta Gheorghe Doja – FC Buzău
* CS Năvodari – Unirea Slobozia
* Dunărea Călăraşi – Astra

* Dacia Unirea Brăila – Petrolul Ploiești / CSO Plopeni (CSO Plopeni – Petrolul are loc miercuri, 1 septembrie, iar dacă CSO Plopeni se va califica, atunci meciul va fi CSO Plopeni – Dacia Unirea Brăila).

 

Cele 16 echipe care se vor califica intră alături de cele 16 echipe din Liga 1 în 16-imile de finală ale competiției, fază programată în 22 septembrie 2021.

 

* Foto: @ProSport

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here