TRAGERE LA SORȚI – Minaur Baia Mare va juca în sferturile de finală ale Cupei României în deplasare, la Suceava

0
175

CUPA ROMÂNIEI – HANDBAL MASCULIN. Joi, 7 aprilie 2022, la sediul Federaţiei Române de Handbal a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Meciurile se vor disputa în manşă unică, în 30 aprilie, iar echipele câştigătoare se vor califica la turneul Final Four.

 

Minaur Baia Mare va juca în deplasare, în cel mai echilibrat meci al rundei, cu CSU din Suceava (acum, locul 7 în Liga națională). În ultimele meciuri dintre cele două echipe, Minaur s-a impus cu 26-25 (13-13) – în turul campionatului, la Suceava (în ultima secundă sucevenii au aruncat în bară) – și cu 29-28 (16-11) – în returul campionatului, la Baia Mare.

 

Iată cele patru meciuri, cu precizarea că meciurile se dispută pe terenul primelor echipe (considerate organizatoare/gazde):

 

• CSU din Suceava – Minaur Baia Mare

• CS Dinamo Bucureşti – CSM Focşani 2007

• CSM Bacău – HC Dobrogea Sud Constanţa

• CS ”U” Cluj-Napoca – CSA Steaua Bucureşti.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here