TRAGERE LA SORȚI – Minaur Baia Mare și-a aflat adversara din optimile EHF European Cup

0
296

HANDBAL – CUPE EUROPENE. CS Minaur Baia Mare va juca în optimile de finală ale competiţiei masculine de handbal EHF European Cup contra formaţiei Donbas Mariupol (Ucraina). Tragerea la sorți a avut loc marți, 22 decembrie 2020, la Viena. Prima partidă va avea loc în Ucraina, în 13 sau 14 februarie 2021, iar meciul retur are loc o săptămână mai târziu, la Baia Mare. Donbas este fosta Şahtior Doneţk și este fostă finalistă a Cupei EHF (în 1996).

 

Echipa ucraineană are un singur stranier, dacă-l socotim așa pe Andriy Bespalov, jucător cu dublă cetățenie, ucraineană și rusă. Minaur a ajuns în optimile competiției după ce a disputat un singur tur (al III-lea), cu formația cipriotă Parnassos Strovolou, pe care a învins-o cu 28-25 şi 29-24, ambele meciuri disputându-se la Nicosia. Donbas a intrat în optimile de finală ale EHF European Cup fără să dispute vreun tur de calificare (s-a calificat direct).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here