TRAGERE LA SORȚI – Minaur Baia Mare – Politehnica Timișoara, în sferturile de finală ale Cupei României

0
99

HANDBAL. Sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 18, CS Minaur Baia Mare va întâlni, pe teren propriu, SCM Politehnica Timișoara, în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Partidele din sferturile de finală ale competiției se vor disputa în 15-16 decembrie.

 

Cele două echipe s-au întâlnit și în ediția precedentă a Cupei României, în semifinală, când s-a impus echipa bănățeană – Politehnica Timișoara este finalista ediției precente în 2018, pierzând cu 23-21 finala disputată cu HC Dobrogea Sud Constanţa (care a câștigat în premieră trofeul).

 

Iată programul complet al sferturilor Cupei României la handbal masculin, ediția 2019:

Minaur Baia Mare – Politehnica Timişoara;

CSM Vaslui – Steaua;

Dinamo – CSM Bucureşti;

Universitatea Craiova – CSM Focşani.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here