TRAGERE LA SORȚI – Minaur joacă primul meci din play-out la Baia Mare, cu Politehnica Timișoara: vezi programul complet

0
834

PLAY-OUT – LIGA II-A. Minaur Baia Mare, echipă care a încheiat sezonul regular al Ligii a II-a pe locul 18 din cele 20 de participante, va juca în play-out pentru evitarea retrogradării în Liga a III-a, fiind repartizată în Grupa A: Unirea 04 Slobozia (locul 7, 31 puncte), CSM Slatina (locul 10, 27 puncte), AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 11, 27 puncte), ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu (locul 14, 23 puncte), FC Metaloglobus Bucureşti (locul 15, 21 puncte), CS Minaur Baia Mare (locul 18, 16 puncte), Politehnica Timişoara (locul 19, 13 puncte).

 

Echipele joacă în play-out-ul Ligii a II-a fiecare cu fiecare din grupa în care a fost repartizată, câte un singur meci, pornind cu numărul de puncte acumulat în cele 19 jocuri disputate în sezonul regular (numărul punctelor nu se înjumătățește, ca în Liga I). Minaur a acumulat doar 16 puncte (3 victorii, 7 egaluri, 9 înfrângeri). În play-out fiecare echipă joacă 6 meciuri.

 

Conform regulamentului, meciurile din play-out vor fi stabilite luni, 13 martie 2023, prin tragere la sorți (programul se va stabili pe baza Tabelei Berger pentru 8 echipe, eliminându-se la tragere bila cu numărul 8). Minaur Baia Mare a avut numărul 2 și va juca în primul meci din play-out pe teren propriu, cu Politehnica Timișoara (echipă clasată pe locul 19 în sezonul regular).

 

Iată meciurile din etapa 1 a plat-out-ului Grupei A:

• Minaur Baia Mare – Politehnica Timișoara;
• FK Miercurea Ciuc – CSM Slatina;
• Unirea Slobozia – CS Comunal Șelimbăr;

• Metaloglobus București – stă.

 

Minaur va juca după cum urmează:

• etapa 2: Metaloglobus București – Minaur Baia Mare;

• etapa 3: stă;

• etapa 4: Minaur Baia Mare – FK Miercurea Ciuc;

• etapa 5: Unirea Slobozia – Minaur Baia Mare;

• etapa 6: Minaur Baia Mare – CS Comunal Șelimbăr;

• etapa 7: CSM Slatina – Minaur Baia Mare.

 

Echipele clasate în fiecare grupă pe locurile 6 și 7 la finalul play-out-ului vor retrograda direct în Liga a III-a. Echipele de pe locul 5 din fiecare grupă vor juca baraj în dublă manșă pentru menţinerea în liga secundă.

 

Pentru a ajunge măcar la baraj, Minaur Baia Mare trebuie să treacă de Metaloglobus București, care are 5 puncte mai mult decât maramureșenii. Acest ecart de 5 puncte trebuie recuperat în doar 6 meciuri.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here