TRAGERE LA SORȚI – În optimile Cupei României, Minaur Baia Mare, introdusă în urna cu 7 echipe din Liga I

0
2154

CUPA ROMÂNIEI. S-a sfârșit etapa 16-imilor Cupei României ediția 2021-2022 la fotbal, se cunosc cele 16 echipe calificate în faza optimilor de finală, dar și componența celor două urne pe baza cărora se va face tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor (deocamdată FRF nu a anunțat când are loc tragerea la sorți, dar partidele din optimi vor avea loc în jurul datei de 27 octombrie 2021 – ultima miercuri din luna viitoare, meciurile urmând să fie programate în funcție de programul televizărilor).

 

În această fază a competiției au mai rămas 10 echipe din Liga I (FC Voluntari, FC U Craiova, FC Rapid, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Gaz Metan Mediaş, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FCSB, Dinamo București, Universitatea Craiova), 4 echipe din Liga II (FC Hermannstadt, Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi FC Buzău) și două echipe din Liga a III-a (Minaur Baia Mare și CSO Filiași).

 

Echipele calificate vor fi împărțite în două urne, în urna A fiind 11 echipe și în urna B fiind 5 echipe. Pentru că în 16-imi Minaur Baia Mare a fost în Urna B și a eliminat o echipă din urna A (Poli Iași), echipa băimăreană i-a luat locul în Urna A, acolo unde sunt și 7 echipe din Liga I, două echipe din Liga a II-a și cele două echipe de Liga a III-a (Minaur și ACSO Filiași).

 

Iată componența grupelor:

 

URNA 1: FCSB (Liga I), Universitatea Craiova (Liga I), Chindia Târgoviște (Liga I), Gaz Metan Mediaș (Liga I), Dinamo (Liga I), U Craiova 1948 SA (Liga I), Campionii FC Argeș (Liga I), Dunărea Călărași (Liga II), Politehnica Timișoara (Liga II), ACSO Filiași (Liga III), Minaur Baia Mare (Liga III).

 

URNA 2: FC Voluntari (Liga I), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (Liga I), Rapid (Liga I), FC Hermannstadt (Liga II), FC Buzău (Liga II).

 

În optimi se joacă într-o singură manșă eliminatorie, pe terenul echipelor care s-au clasat mai slab în sezonul trecut (Minaur Baia Mare va juca sigur pe teren propriu și în sezonul viitor al Cupei României, din faza 16-imilor, dacă se va califica, va fi introdusă automat în Urna A).

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here