TRAGERE LA SORȚI – Dacă trece de Metalurgistul Cugir, Minaur joacă la Baia Mare, în 8 iunie, meciul decisiv pentru promovarea în Liga a II-a

0
596

PROMOVAREA ÎN LIGA A II-A. Minaur Baia Mare (locul 1 în play-off-ul Seriei a 10-a) va juca semifinala barajului pentru promovarea în Liga a II-a (unde s-au calificat primele două clasate din cele 10 serii de play-off din Liga a III-a) cu echipa clasată pe locul 2 în Seria a 9-a, Metalurgistul Cugir. Semifinala se dispută tur-retur, primul meci  fiind programat în 25 mai 2022 la Cugir, iar returul, în 28 mai, la Baia Mare.

 

Federația Română de Fotbal a stabilit luni, 16 mai, prin tragere la sorți, și programul rundei finale a barajului de promovare în Liga 2. În cazul în care trece de Metalurgistul Cugir, băimărenii vor juca împotriva câștigătoarei din semifinala B9, CA Oradea (Locul 2, Seria 10) – CS Hunedoara (Locul 1, Seria 9), primul meci fiind programat în 4 iunie pe terenul câștigătoarei din semifinala B9, iar meciul decisiv, la Baia Mare, în 8 iunie. Cel mai probabil adversar în finala barajului este echipa hunedoreană, neînvinsă în această ediție de campionat (și puternic susținut financiar de autoritățile locale).

 

Cele cinci câștigătoare ale finalelor barajului vor promova în Liga a II-a.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here