TRAGERE LA SORȚI – CUPE EUROPENE – Minaur Baia Mare și-a aflat adversarul din optimile EHF: meciul decisiv, în Grecia

0
222

EHF 2021-2022 – HANDBAL MASCULIN. Marți, 7 decembrie 2021, la Viena, în urmă cu puține momente, a avut loc tragerea la sorți a partidelor din faza optimilor de finală ale Cupei EHF masculine. În această fază a competiției, Minaur Baia Mare, care a fost repartizată în a doua urnă, va întâlni echipa greacă AC PAOK Salonic. Primul meci va avea loc la Baia Mare, pe 12/13 februarie 2022, iar returul este programat pe 19/20 februarie 2022.

 

Imediat după tragerea la sorți, antrenorul principal al echipei din Salonic, Panagiotis “Panos” Gousios, a declarat: „Cu siguranță Minaur Baia Mare este o echipă puternică, dar nu este în echipele pe care am vrut să le evităm înainte de tragere la sorți, nici în cele pe care ni le-am dori. Este o echipă bună, care termină mereu pe primele locuri ale campionatului României. O să îi analizăm meciurile cu Partizan și cu Hapoel Ashdod. Nu suntem favoriți, dar cred că dacă vom evolua corespunzător vom avea șansa de a ne califica”.

 

La tragerea la sorți nu a existat așa-numita protecție de țară, România având 3 din cele 16 echipe calificate (Minaur Baia Mare, CSM Focșani și Potaissa Turda – băimărenii au fost în aceeași urnă cu CSM Focșani). Iată meciurile care vor avea loc în optimile EHF:

 

• AHC Potaissa Turda (România) – Alingsas IF (Suedia)

• Handball Esch (Luxemburg) – Talent tim Plzenskeho kraje (Cehia)

• Drammen HK (Norvegia) – SKIF Krasnodar (Rusia)

• CS Minaur Baia Mare (România) – AC PAOK Salonic (Grecia)

• HCB Karvina (Cehia) – Suhr Aarau (Elveția)

• IFK Skovde (Suedia) – SKA Minsk (Belarus)

• Naerbo IL (Norvegia) – CSM Focșani (România)

• SGAU Saratov (Rusia) – HC Victor (Rusia).

 

* Foto mare: @Ovidiu Dragomir via CS Minaur Baia Mare

* Foto mic: @Thomie Antoniadou via AC PAOK Salonic

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here