TRAGERE LA SORȚI – CSM Sighetu Marmației joacă în Cupa României cu Olimpia Satu Mare

0
459

FOTBAL. În 9 septembrie 2020, de la ora 16.30, CSM Sighetu Marmației joacă în turul 1 al fazei naționale a Cupei României la Satu Mare, împotriva Olimpiei. Ambele echipe activează în Liga a IV-a (în sezonul trecut, Olimpia a încheiat pe locul 2 în seria județeană A – Tur-Talna, iar CSM Sighetu Marmației a câștigat seria județeană Nord, dar a ratat participarea la barajul de promovare fiind învinsă în finală, după 11 m, de Progresul Șomcuta Mare, echipă care a reușit ulterior promovarea în Liga a III-a).

 

În turul 1 al fazei naționale a Cupei României 2020-2021, intră în competiție 60 de echipe, împerecheate pe baza criteriului geografic, în urma tragerii la sorți, meciul echipei sighetene urmând să se dispute în deplasare.

 

Echipa sătmăreană, a cărei denumire oficială este SC Olimpia MCMXXI Satu Mare, este înființată în anul 2018, de suporterii vechii echipe desființate, și în primul an a obținut calificarea în Liga a IV-a (sezonul trecut, spuneam, a încheiat pe locul 2 în serie, iar în Cupa României a pierdut în turul 2 național, cu SCS Sânmartin – a reușit să treacă în turul 2 național, deși a pierdut pe teren, în prelungiri, cu 2-3, meciul din turul 1, cu echipa de Liga a III-a SCM Zalău, echipă ulterior descalificată pentru folosirea unui jucător fără drept).

 

Al doilea tur al Cupei României 2020-2021 este programat în 23 septembrie 2020, a anunțat FRF.

 

* Foto: CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here