TRAGERE LA SORȚI – CSM Sighetu Marmației a avut noroc și a scăpat de pre-baraj: joacă direct barajul de promovare în Liga a III-a

0
704

FOTBAL LIGA IV-A. Duminică, 9 mai 2021, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorți a celor 3 meciuri de pre-baraj pentru desemnarea echipelor care se alătură altor 18 campioane județene (Liga a IV-a) și joacă meciuri decisive cu echipele clasate pe locurile 9-10 în cele 10 serii ale Ligii a III-a + cel mai slab loc 8.

 

Vestea bună este că CSM Sighetu Marmației, reprezentanta județului Maramureș (campioana județeană a Ligii a IV-a), a avut noroc la tragerea la sorți și nu trebuie să treacă prin pre-baraj, pe care ar fi urmat să-l dispute tot cu o echipă de Liga a IV-a, ci s-a calificat direct la barajul decisiv pentru promovare, urmând să-și afle adversara în 13 mai.

 

Cele 6 ghinoniste au fost trase la sorți duminică, 9 mai, din cele 24 de campioane județene și au fost împerecheate fără a se ţine cont de criteriul geografic (așa cum a anunțat FRF). Ghinionistele au fost ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj (jud. Cluj) – AFC Dinamo Bacău (jud. Bacău); ACS FC Avrig (jud. Sibiu) – ASCS Petrolul 95 (jud. Prahova); CSM Victoria Carei (jud. Satu Mare) – CS Real Bradu (jud. Argeș). Aceste 6 echipe vor juca un singur meci, eliminatoriu, pe teren neutru (partidele din pre-baraj au fost programate în 12 mai 2021, de la ora 17.00).

 

Cele 3 câștigătoare din meciurile de pre-baraj se vor califica (alături cele 18 campioane județene norocoase, printre care și CSM Sighetu Marmației) la barajul de promovare, urmând să dispute partide decisive pentru promovarea în Liga a III-a cu cele 21 de echipe de pe locurile retrogradabile din Liga a III-a (ultimele două din fiecare serie + cel mai slab loc 8).

 

Tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru promovarea/menținerea în Liga a III-a va avea loc la sediul FRF, în 13 mai 2021. Meciurile de baraj se joacă în dublă manșă (tur-retur), în 16 mai și 23 mai 2021, iar câștigătoarele acestor 21 de meciuri vor fi declarate, după caz, promovate sau menținute în Liga a III-a.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here