TRAGERE LA SORȚI – Află cu cine joacă Fotbal Comuna Recea în Cupa României: meciul are loc în deplasare

0
619

FOTBAL. Fotbal Comuna Recea, singura echipă maramureșeană calificată în turul IV al Cupei României, are o șansă bună de a se califica în 16-imile competiției, etapă din care intră și echipele din Liga Națională, tragerea la sorți desemnându-i o adversară din Liga a III-a.

 

Maramureșenii vor juca cu CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca, echipă care activează în seria a V-a, în care joacă și cei din Recea, și are în lot mai mulți jucători care au activat la CFR Cluj și U. Cluj.

 

În sezonul trecut, Sănătatea Cluj a încheiat pe locul 5 în serie (Recea a fost pe locul 2), iar în debutul acestui campionat a înregistrat o victorie (2-0, în deplasare, cu ACS Unu Fotbal Club Gloria) și un egal (1-1, acasă, cu Avântul Reghin), ca și Fotbal Comuna Recea.

 

Sănătatea Cluj s-a calificat în etapa a IV-a a Cupei României după ce a trecut în turul anterior, în deplasare, cu 3-0 de conjudețenii de la Unirea Dej (echipă de Liga a III-a) – au marcat Dan Roman (31), Laurenţiu Rus (34), Raul Ciupe (48 – penalty).

 

Și Fotbal Comuna Recea a depășit în turul anterior, în deplasare, o conjudețeană, pe Minaur Baia Mare, cu 2-0, după două goluri marcate din penalty (marcatori au fost portarul Alin Bota și Adrian Micaş). În ultimul meci disputat între cele două echipe, în mai 2019, Sănătatea a câștigat pe terenul celor din Recea cu 3-1 (goluri Paşca, Ceaca și Dan Roman – pentru maramureșeni a deschis scorul Lemac), însă atunci echipa maramureșeană nu mai avea nicio motivare, pierzând calificarea în Liga a II-a în urma unei erori administrative pentru care nu a răspuns nimeni.

 

Meciul Sănătatea Cluj – Fotbal Comuna Recea se va disputa pe terenul formației clujene, în perioada 10-12 septembrie 2019. În această fază competițională se dispută 18 meciuri, pe lângă cele 27 de câștigătoare din turul trecut intrând în joc şi ultimele nouă echipe din Liga 2 (conform clasamentului din sezonul trecut).

 

Meciurile se joacă într-o singură manșă, pe terenul echipei de eșalon inferior sau mai slab clasate în sezonul precedent în campionat. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se joacă încă două reprize de prelungiri, iar dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare. Echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri, sub sancţiunea retrogradării în eşalonul inferior din campionatul în care participă.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here