TRAGERE LA SORȚI – 15 echipe din Maramureș, în turul II județean al Cupei României la fotbal: programul meciurilor

0
541

FOTBAL. Miercuri, 16 iunie 2021, de la ora 17.00, în județul Maramureș se vor disputa meciurile din turul II județean al Cupei României la fotbal, fază a competiției în care intră și echipele din Liga a 4-a Maramureș.

 

Tragerea la sorți a meciurilor a avut loc la sediul Asociației Județene de Fotbal Maramureș, în urne fiind introduse cele 4 echipe de Liga a 5-a calificate în urma meciurilor din primul tur și alte 11 echipe din Liga a 4-a județeană (una dintre echipe fiind calificată direct/fără meci în turul III județean al Cupei României, din cauza numărului impar de echipe).

 

Conform tragerii la sorți a meciurilor, în turul II se vor disputa partidele (meciurile vor avea loc pe terenurile primelor echipe, desemnate gazde):

* AS Mireşu Mare (Liga 5) – AS Gloria Sălsig (Liga 5)

* ASCF Lăpușul Românesc (Liga 5) – CS Unirea Săsar (Liga 5)

*  ACS Bradul Groşii Ţibleşului (Liga 4) – CS FC Suciu de Sus (Liga 4)

* AS Recolta Săliştea de Sus (Liga 4) – CS Fărcașa (Liga 4)

* ACS Salina Ocna Şugatag (Liga 4) – AS Iza Dragomireşti (Liga 4)

* ACS Bradul Vişeu de Sus (Liga 4) – AS Metalul Bogdan Vodă (Liga 4)

* CSO Minerul Baia Sprie (Liga 4) – AS Carmen Satulung (Liga 4)

* Zorile Moisei calificată direct în turul III.

 

Conform impunerii FRF, AJF Maramureș trebuie să desemneze reprezentanta județului în etapa 1 națională a Cupei României până în 19 iulie, startul fazei I naționale a Cupei României urmând să aibă loc în 28 iulie 2021.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here