TOP – Cei mai buni de la Minaur Baia Mare în 2019: Alexandru Csepreghi şi macedoneanca Marija Shteriova

0
361
Alexandru Csepreghi și Marija Shteriova, laureații CS Minaur Baia Mare 2019

CEI MAI BUNI ÎN 2019. Alexandru Csepreghi şi Marija Shteriova au fost desemnaţi cei mai buni jucători ai echipelor de handbal ale clubului CS Minaur Baia Mare în 2019, a anunțat clubul băimărean. Titlurile de Cel mai bun jucător și Cea mai bună jucătoare din acest an au fost stabilite de conducerea tehnică și managerială a secțiilor de handbal masculin și feminin din cadrul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

 

La echipa masculină (situată pe locul 4 după primele 14 etape ale sezonului), clasamentul a fost următorul:

  1. Alexandru Iuliu Csepreghi
  2. Milan Kotrc
  3. Vojislav Brajovic
  4. Călin Căbuț
  5. Robert Nagy.

 

În sezonul trecut, când Minaur Baia Mare a încheiat competiția pe locul 9, Alexandru Csepreghi a fost golgheterul Ligii Zimbrilor și a fost desemnat cel mai bun jucător din prima ligă a țării.

 

În topul Cea mai bună jucătoare a echipei feminine (clasată pe locul 5 în această ediție de campionat), conducerea tehnică și cea managerială au decis următorul clasament:

  1. Marija Shteriova
  2. Yaroslava Burlachenko
  3. Ana Maria Măzăreanu
  4. Sonia Seraficeanu
  5. Andreea Popa şi Paulina Masna.

 

Marija Šteriova (transliterat și Marija Shteriova) este componentă a naționalei Macedoniei și s-a transferat la Minaur Baia Mare în 2018, de la Dunărea Brăila. Evoluează pe postul de inter stânga.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here