TOP 2021 – Andrei Crișan și Marius Cheagă, cei mai buni voleibaliști ai anului la Explorări Baia Mare

0
326
1. Andrei Crișan, 2. Dan Silvășan Pașca, 3. Lyvan Taboada, 4. Marius Cheagă, 5. Mihai Tarța, 6. Sorin Dragomir, 7. Veniamin Aldea

EXPLORĂRI BAIA MARE – CLASAMENTUL ANULUI. După un an în care CS Știința Explorări Baia Mare s-a clasat pe locul 7 în sezonul 2020-2021 al Ligii naționale de handbal masculin, iar acum este tot pe locul 7 în sezonul 2021-2022 al Ligii naționale, echipa de volei masculin a CS Știința Explorări Baia Mare a comunicat clasamentul celor mai buni sportivi în anul 2021.

 

Clasamentul a fost întocmit în urma exprimării opțiunilor de conducători, manageri și antrenori ai secției de handbal masculin (antrenor principal Marius Botea, antrenor secund Sorin Pop, antrenor coordonator Adrian Arbuzov) și arată așa:

 

  1. Laurean Andrei Crișan (23 ani, libero), Marius Cheagă (27 ani, universal);
  2. Sorin Dragomir (28 ani, trăgător secund), Veniamin Aldea (27 ani, centru), Mihai Tarța (26 ani, universal);
  3. Dan Silvășan-Pașca (21 ani, centru), Lyvan Taboada (23 ani, ridicător).

 

* Colaj realizat de 2mnews în baza foto @CS Știința Explorări Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here