TOATE DETALIILE – S-a semnat contractul de proiectare a Pieței Tradiționale din Târgu Lăpuș

0
416

TÂRGU LĂPUȘ – PIAȚĂ TRADIȚIONALĂ. Primăria Târgu Lăpuș, controlată de edilul Mitru Leșe (PNL), a semnat în această lună contractul de execuție a Studiului de Fezabilitate pentru proiectarea Pieței Tradiționale Valoarea contractului este de peste 100.000 lei (exact: 103.286,41 lei, toate sumele din această scriere includ TVA) și a fost atribuit direct, printr-o cerere de ofertă lăsată în sistemul public de ofertare doar 80 de minute, firmei Planimob Cad SRL, înregistrată în Florești (jud. Cluj) și controlată de ing. Carmen Gavriletea.

 

Firma de proiectare din Cluj nu este la primul contract cu Primăria Târgu Lăpuș, în acest an semnând alte 4 contracte cu autoritatea publică locală: de proiectare pentru modernizarea drumurilor și ulițelor (în valoare de 321.300 lei); de efectuare a documentațiilor și asigurare a asistenței tehnice pentru reabilitarea termică a unui bloc de locuințe din oraș (în valoare de 64.508,71 lei); audit energetic iluminat public (în valoare de 7.520,80 lei); de întocmire a documentației topografică pentru infrastructura de iluminat public (în valoare de 83.300 lei).

 

Anul trecut, firma de proiectare clujeană a raportat o cifră de afaceri de 1,28 milioane de lei și un profit net de 502.369 lei (ambii indicatori financiari fiind recorduri în istoria fiscală a firmei), realizat cu 5 angajați – a lucrat cu o marjă de profit net de circa 40%.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here