TITLURI DE PROPRIETATE – Deputat Călin Bota: Vești bune pentru proprietarii de terenuri din zonele necolectivizate din Maramureș și din întreaga țară

0
3475
Călin Bota, deputat PNL de Maramureș

LEGE – FOND FUNCIAR. Am votat în Camera Deputaților proiectul de lege pe care l-am semnat în calitate de coinițiator alături de mai multi colegi liberali, prin care se permite emiterea titlurilor de proprietate pentru deținătorii terenurilor din zonele care nu au fost colectivizate.

 

Legea vine în sprijinul comisiilor județene de fond funciar care vor putea aplica legea în mod unitar în ceea ce privește punerea în posesie și acolo unde se poate face dovada faptului că proprietarii terenurilor au plătit impozite pe acele terenuri și nu fac obiectul unor revendicări.

 

Astfel, cei care vor putea  să facă dovada legală a proprietății, vor putea accesa fonduri europene și vor putea construi pe terenurile respective, devenind proprietari și în acte.

 

Sunt mulți maramureșeni care așteaptă de ani buni să li se facă dreptate și să primească acte pe terenurile care nu au fost colectivizate. Mă bucur că au înțeles acest lucru majoritatea colegilor din Camera Deputaților și au votat această lege importantă pentru comunitățile locale.

 

Deputat PNL Călin Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here