TINERI ÎN POLITICĂ – Bogdan Blidar, președinte USR Tineret Maramureș: M-am implicat în politică pentru că este necesară o schimbare în societatea românească

1
969
Bogdan Blidar, președinte USR Tineret Maramureș

MOTIVAȚIE. Înainte de a intra în politică, Bogdan Blidar, președinte USR Tineret Maramureș, a făcut voluntariat și a participat la nenumărate acțiuni alături de tineri. Crede cu tărie că având o gândire pozitivă lumea poate fi schimbată în bine.

 

Îmi doresc să contribui la îmbunătățirea vieții tinerilor din Maramureș, să le ofer oportunități de dezvoltare personală și profesională. M-am implicat în politică pentru că este necesară o schimbare în societatea românească și știu că acest aspect se va realiza doar prin puterea exemplului dat. Bogdan Blidar, președinte USR Tineret Maramureș

Având contact direct cu angajații din diverse domenii de activitate, Bogdan speră ca în scurt timp condițiile de muncă pentru toți românii să fie considerabil îmbunătățite. „Sunt multe aspecte care trebuie să se schimbe în România. Voi lupta pentru drepturile lucrătorilor, în special ale tinerilor care sunt adesea vulnerabili și lipsiți de experiență. Nu este ușor să intri în câmpul muncii direct de pe băncile unei școli, să nu îţi cunoști drepturile, iar uneori să fii tratat fără respect. Cred că tinerii trebuie încurajați și au nevoie de mai multe oportunități pentru a se simți cu adevărat apreciați”, a subliniat Bogdan Blidar.

 

Printre principiile președintelui USR Tineret Maramureș se numără onestitatea, integritatea și respectul pe care le-a întâlnit în cadrul echipei Uniunii Salvați România. Speră ca tinerii din România să aibă curajul de a se împotrivi corupției și de a milita pentru un sistem politic transparent, asumat și responsabil. „Tinerii care sunt acum în politică și cei care își doresc o carieră în acest domeniu trebuie să aibă o viziune pe termen lung, să înțeleagă problemele societății și să ofere soluții pragmatice și constructive pentru rezolvarea acestora”, a mai punctat Bogdan Blidar.

 

USR Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Bogdane…. lasă gargara, știm din surse sigure că la prima ședință după alegeri toți v-ați mâncat în gură pentru posturi și funcții.Deci nici la voi la USR nu primeaza decât interesul.Sa mă văd la putere (în cărți) și după aceea jonglez cum vreau eu de la un partid la altul.Principiul unde e de supt ceva La fel toți politicienii indiferent de partid Partidul este doar o acoperire . Cică politicienii răspund doar politic!😀Pai după ce ai distrus o țară tu răspunzi doar politic?Adică stai 4 ani în opoziție?Ce răspundere este asta? Pai un angajat dacă face o greșeală și distruge o fabrica sau o hală de producție îl iau procurorii și nu mai vede lumina zilei .Voi politicienii chiar ne țineți de proști.(pe cei care mai merg să vă voteze)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here