TERMEN – Vineri, Curtea de Apel Bucureşti decide dacă menține măsura arestării preventive a Sorinei Pintea

0
515
Sorina Pintea

PROCES LUARE DE MITĂ. Vineri, 6 martie 2020, Curtea de Apel Bucureşti va judeca contestaţia depusă de fostul ministru al Sănătăţii și manager suspendat al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, Sorina Pintea, faţă de decizia de arestare preventivă.

 

Sorina Pintea, acuzată de DNA de săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată, a fost inițial reținută în arest pentru 24 de ore și apoi, în urma deciziei din 28 februarie 2020 a Tribunalului București, arestată prevenitiv pentru 30 de zile. Pintea a formulat contestație față de decizia Tribunalului București.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here