TENTATIVĂ – Municipalitatea vrea să obțină peste 1,7 milioane de euro pentru reabilitarea a două blocuri sociale

0
332
sursa foto: vice.com

REABILITARE. Două proiecte privind obținerea finanțării pentru reabilitarea a două blocuri sociale vrea să depună Primăria Baia Mare. Obiectivele sunt situate pe străzile Horea 46 A și Luminișului 13 A, iar finanțarea, al cărei cuantum total depășește 1,7 milioane de euro, ar urma să fie făcută, dacă proiectele vor fi aprobate, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, desigur, cu o cotă de cofinanțare urmând să contribuie și municipalitatea.

 

Consilierii municipali au aprobat deja documentațiile de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatorii tehnico-economici la cele două obiective. Cât despre valoarea lucrărilor, acestea sunt de peste 3,8 milioane de lei pentru reabilitarea blocului social de pe strada Horea și de peste 3,9 milioane de lei pentru lucrările la blocul situat pe strada Luminișului.

 

În cazul în care va fi obținută finanțarea, duratele de execuţie a lucrărilor sunt similare, 16 luni pentru fiecare obiectiv.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here