TENTATIVĂ DE OMOR – Băimăreanul Gavrilă Ardelean, care în ziua de Crăciun a turnat pălincă pe soția sa și i-a dat foc, rămâne în arest preventiv

0
1016

INSTANȚA DE JUDECATĂ. Băimăreanul Gavrilă Ardelean (54 de ani), care în ziua de Crăciun a turnat pălincă pe soția sa și i-a dat foc, rămâne în arest preventiv cel puțin până în 12 februarie 2021, a decis magistratul de caz al Tribunalului Maramureș, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

 

Ardelean este urmărit penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor calificat, în rechizitoriu fiind consemnat faptul că în 25 decembrie 2020, în jurul orei 17.45, în urma unui conflict generat de consumul de alcool, a aruncat asupra soției sale conţinutul unui recipient de pălincă, după care a incendiat-o.

 

În urma faptei, femeia a fost diagnosticată cu arsuri de gradul II şi III pe circa 25-30% din suprafaţa corpului, pentru vindecare fiind necesare 45-50 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în 48  de  ore de la pronunţare (deocamdată nu a fost contestată de inculpat).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here