TEMPORAR – Călătorii cu trenul pe rutele Baia Mare – București și Baia Mare – Cluj Napoca și retur vor fi transportați de la Dej, Jibou și Surduc cu mijloace auto

0
1111

MONTARE POD FEROVIAR LA ILEANDA. Începând de miercuri 22 septembrie 2021 și până în 21 octombrie 2021, pe raza regionalei Cluj-Napoca au loc o serie de lucrări de reparaţii la infrastructura feroviară, care vizează îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie pe calea ferată prin ridicarea restricţiilor de viteză şi îmbunătăţirea gradului de confort, a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate (CFR SA).

 

Una dintre lucrările de amploare are loc pe ruta Apahida – Baia Mare (SRCF Cluj), unde la ieşirea din staţia CF Ileanda se va monta noul pod feroviar. Pe durata lucrărilor, se va asigura transbordare cu mijloare auto pe distanţa Dej Călători – Baia Mare şi retur pentru perechea de trenuri IR 1641/1642 (Bucureşti Nord – Baia Mare şi retur), pentru trenurile Regio 4094 (Cluj Napoca – Jibou) /4002 (Cluj Napoca – Baia Mare) se asigură transbordare auto între staţiile Ileanda – Jibou, iar pentru trenurile IR 4001/4095(Baia Mare – Cluj Napoca)  transbordarea cu mijloace auto se va realiza pe distanţa Surduc Sălaj – Ileanda.

 

Lucrările de reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare publice sunt finanţate din fonduri bugetare şi surse proprii ale CFR.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here