TEATRUL DE VARĂ – Cinema în aer liber, în Baia Mare: vineri seara, „Kiss Kiss Bang Bang”

0
362
Kiss Kiss Bang Bang
Kiss Kiss Bang Bang

POVEȘTI SUB STELE. Vineri, 5 iulie, de la ora 22.00, la Teatrul de Vară din Baia Mare, rulează filmul „Kiss Kiss Bang Bang”. Inspirat parțial din romanul lui Brett Halliday, „Bodies Are Where You Find Them”, filmul „Săruturi și focuri de armă” (SUA, 2005) descrie fața mai puțin strălucitoare a Hollywoodului.

 

Harry Lockhart (Robert Downey Jr.), un hoț mărunt urmărit de poliție după un jaf ratat, nimerește la o audiție pentru rolul unui detectiv. Surescitat de peripețiile prin care a trecut, pune în scenă un moment cu o puternică încărcătură emoțională și convinge regizorul că el e alegerea perfectă pentru rol.

 

Pentru a-i face intrarea în lumea cinematografiei, Dabney Shaw îl invită la o petrecere în Los Angeles, unde îi cunoaște pe detectivul Perry van Shrike (Val Kilmer), și pe actrița aspirantă Harmony Lane (Michelle Monaghan). Cei trei – hoțul, detectivul, și actrița – se trezesc, printr-un concurs de împrejurări, la locul unei crime. Încep să investigheze, dar misterul se adâncește, iar crimele se țin lanț.

 

Biletul costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. În cazul vremii nefavorabile, proiecția va fi reprogramată.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here