TEATRUL DE VARĂ – Cinema în aer liber, în Baia Mare: vineri seara, comedia americană „Ocean’s Eight: Jaf cu clasă”

0
223

POVEȘTI SUB STELE. Vineri, 6 septembrie, la ora 22.00, la Teatrul de Vară din Baia Mare rulează filmul “Ocean’s Eight: Jaf cu clasă” (SUA, 2018), regizat de Gary Ross și scris de Ross și Olivia Milch, un spin-off al trilogiei Ocean’s, care reunește nume mari ale Hollywoodului: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna, Helena Bonham Carter, James Corden, Richard Armitage.

 

Debbie Ocean (Sandra Bullock) pune la cale cel mai mare jaf din viața ei. De cinci ani, opt luni, și 12 zile plănuiește furtul unui superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger (Anne Hathaway) – starul celui mai mare eveniment al anului: Gala Met.

 

Împreună cu partenera ei de încredere, Lou Miller (Cate Blanchett), recrutează profesioniste alese pe sprânceană: bijutierul Amita, hoața de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball și designerul vestimentar Rose. Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere.

 

Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii însoțiți de un adult beneficiază de intrare gratuită. Pentru că se apropie toamna, iar vremea pare să se răcească, cel mai probabil proiecția din 6 septembrie va marca și finalul celui de-al treilea sezon Povești sub stele. Așa că… este ultima ocazie din acest an pentru iubitorii de cinema în aer liber.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here