TAKES IT ALL – A fost făcut primul pas în anticipata victorie a secretarei lui Zetea la concursul care o va desemna șefă de serviciu în CJ Maramureș

2
1532
Gabriel Zetea și Laura Danci

CONCURS”. Așa cum 2mnews v-a anunțat încă din urmă cu două săptămâni, cinstitul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Valer „Îngerul” Gabriel Zetea, ăla cu haștag îndrăznește să crezi, un pesedist de frunte care l-a gratulat cu o slugărnicie de partid pe șeful său politic cu titulatura de Ambasador al Maramureșului, i-a pregătit secretarei sale, Laura Danci, funcția de șef serviciu în cadrul instituției.

 

Ceea ce ar fi bine, dacă n-ar fi ilegal să aranjezi (chiar în halul ăsta!?) rezultatul unor „concursuri” – care la CJ Maramureș, în era „Îngerului” Gabriel, se scriu încadrate în ghilimele, fiind de fapt niște simulacre ale căror rezultate sunt cunoscute cu mult înaintea pronunțării (pe această cale, le mulțumim tuturor angajaților instituției care ne oferă cu o dărnicie incomensurabilă probe ale nelegalităților comise sub umbrela “preacinstitului” conducător, un tânăr care a împrumutat toate metehnele comuniștilor, după ce comunismul a fost declarat “decedat”).

 

Să revenim la subiect. A fost făcut deja primul pas în simulacrul de concurs cu câștigător anunțat cu 22 de zile înaintea pronunțării oficiale (este extrem de plictisitor modul în care pot fi anticipate aceste șuste organizate de neinspiratul din satul fost cătun Viile Apei), respectiv la concurs și-au depus dosarele două angajate ale CJ Maramureș: Corina Oniga și, evident, Laura Danci.

 

Ambele dosare au fost declarate admise, așa că poa’ să-nceapă concursul (care este unul de promovare, nu de selecție – adică nu este unul deschis, ci este adresat exclusiv funcționarilor publici). Prima probă, cea scrisă, are loc în 21 noiembrie. Apoi un interviu scurt, edificator – evident – și pronunțarea câștigătoarei, adică al noului șef serviciu la Serviciul Relații Publice și Promovarea Județului, al cărei nume vi l-am anunțat la sfârșitul lunii trecute, să nu vă mai ținem în tensiune.

 

2mnews a anticipat următorii câștigători ai unor concursuri organizate de CJ Maramureș: secretarul județului (cu șapte luni înainte de anunțarea concursului!), managerul Muzeului Judeţean de Etnografie şi Artă Populară Baia Mare (cu 11 zile înainte de anunțarea concursului), managerul Şcolii Populare de Artă Baia Mare (cu 14 zile înainte de anunțarea concursului), directorul economic al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş (cu cinci zile înaintea pronunțării) și, iată, șef serviciu la Serviciul Relații Publice și Promovarea Județului (cu 22 de zile înaintea desfășurării primei probe a concursului).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here