TAEKWON-DO – În 2018, Baia Mare devine capitala taekwon-do-ului românesc

0
324

SPORT. Stagiul tehnic național taekwon-do ITF pentru instructori, antrenori, arbitri și sportivi va avea loc în municipiul Baia Mare, în perioada 26-26 ianuarie 2018 (anul trecut, acest prim stagiu al anului a fost organizat în Eforie Nord). Evenimentul este organizat de Federaţia Română de Taekwon-do ITF și Clubul Sportiv Știința-Dragonul Baia Mare, în colaborare cu Clubul Sportiv Minaur Baia Mare, Primăria Muncipiului Baia Mare și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș.

 

Acesta este doar primul eveniment organizat în Baia Mare de Federaţia Română de Taekwon-do ITF, în municipiul reședință al Maramureșului urmând să se mai desfășoare în acest an, în perioada 2-4 martie, și Campionatul Național de Taekwon-do ITF pentru seniori și juniori I, II și III. De asemenea, în perioada 28 martie – 6 aprilie, în Baia Mare se organizează Stagiul de pregătire al locului național (cu o săptămână înaintea participării României la Campionatul European pentru seniori și juniori de la Maribor (Slovenia).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here