TAEKWON-DO – Clubul Sportiv Dragonul Baia Mare, locul 2 pe țară în 2019 în clasamentul Federaţiei Române de Taekwon-do ITF

0
540

PERFORMANȚĂ. La aniversarea a 20 de ani de la înființare, Federaţia Română de Taekwon-do ITF și-a desemnat, la Sibiu, în Sala Thalia, cei mai buni sportivi ai anului 2019. În ierarhia cluburilor, Clubul Sportiv Dragonul Baia Mare (preşedinte Dan Goron) s-a poziționat pe locul 2 la nivel național, după Clubul Sportiv Liga de Est din Vaslui și înaintea Clubului Sportiv Puma din Sibiu.

 

Clubul băimărean de arte marțiale a fost înființat la 26 februarie 1993. Alte distincții acordate în 2019: cel mai bun sportiv – Kovaci Andra din Haţeg (antrenor Cosmin Oprescu); proba tull – Alexandru Filip din Vaslui (antrenor Marius Ionicescu); proba luptă – Ioan Marius Dancu din Sibiu (antrenor Alin Lazurca); proba spargeri forţă – Larisa Andra Gheţeu din Vaslui (antrenor Mihai Hondru); tehnici speciale – Mircea Hondru din Vaslui (antrenor Mihai Hondru).

 

De asemenea, au mai fost premiați pentru întreaga activitate în taekwon-do-ul românesc Alexandru Mureşan (Cluj-Napoca), Cristinel Popa (Călan), Ferenc Tripa (Oradea) şi Marcel Miron (Vaslui – cel mai titrat sportiv din istoria Federaţiei, cu 10 titluri de campion european la Taekwon-do la probele individuale).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here