SUSȚINERE – Deputat Brian Cristian, la Chișinău, la Adunarea Națională „Moldova Europeană”: Susținem Moldova Europeană

0
102
Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, și Brian Cristian, deputat USR de Maramureș în Parlamentul României

ACTIVITATE PARLAMENTAR. Duminică, 21 mai 2023, deputatul maramureșean Brian Cristian a fost prezent la Chișinău (Republica Moldova), în Piața Marii Adunări Naționale, alături de colegii parlamentari din USR, pentru a susține mesajul președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și al președintei Parlamentului European, Roberta Metsola.

 

“Din partea Maramureșului am dus un mesaj ferm de susținere și un cadou special, cu multă însemnătate. E datoria noastră să contribuim la viitorul european al fraților noștri de peste Prut!”, a declarat deputatul Brian Cristian.

 

La Adunarea Națională „Moldova Europeană” de la Chișinău au participat peste 75.000 de cetățeni europeni.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian CristianATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here