SUSPICIUNE DE CORUPȚIE – Sorina Pintea, dusă de DNA pentru audieri la București, după ce ar fi fost prinsă în flagrant luând mită

1
1623
Sorina Pintea

DNA – LUARE DE MITĂ. Sorina Pintea, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Dăncilă, este adusă de procurorii anticorupție la București pentru audieri.

 

Potrivit unor surse judiciare citate de agenția națională de presă Agerpres, Pintea ar fi fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea o sumă de bani drept mită în biroul său din unitatea medicală pe care o conduce, în vederea încheierii unui contract de achiziţie a unor produse medicale.

 

Sorina Pintea se pregătea să candideze pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare din partea PSD.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Unde dai și unde crapă! La alegerile trecute a fost arestat in ultima zi pentru depunerea candidaturilor actuaĺul primar de Baia Mare. Acum se zvonea doar ca Sorina Pintea va candida si i s -a aplicat reteta veche,flagrant!. Mă intreb cine conduce țara aceasta? Cine dă ordinele?
    Stim că Spitalul de urgenta si blocul de tratament oncologic sunt finalizate datorită tennacitătii ei. Chiar avea o aureola .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here