SUPERLATIVELE ANULUI – Cinci componenți ai echipelor de rugby din Baia Mare, desemnați cei mai buni în 2018

0
355
Chirică, Taniela-Rawaqa, Popovici, Alexe și Popoaia

TITLURI. Federaţia Română de Rugby a anunţat câștigătorii Superlativelor anului 2018, premii care le vor fi decernate celor mai buni jucători, antrenori și arbitri din rugbyul autohton și care au fost decise în urma unei proceduri de vot în care, pe lângă punctele juriilor de specialitate, a contat și votul publicului.

 

Cinci jucători și tehnicieni băimăreni au câștigat categoriile Superlativelor anului 2018. Fijianul Ratu Taniela Rawaga Maravunawasawasa (32 de ani, CSM Ştiinţa Baia Mare) a fost desemnat cel mai bun străin din campionatul intern (titlu pe care l-a câștigat și în 2016), iar flankerul Alexandru Alexe (ACS Tomitanii Constanţa/CSM Ştiinţa Baia Mare) a fost declarat cel mai bun jucător din Divizia Naţională de Seniori (DNS, a doua ligă valorică).

 

Cristian Marian Chirică, flankerul din lotul vicecampioanei României, CSM Ştiinţa Baia Mare, a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din campionatul intern, iar Paul Popoaia (CSS 2 CNE Baia Mare) a fost ales cel mai bun junior. De asemenea, antrenorul CSS 2 CNE Baia Mare, Răzvan Popovici, a fost declarat cel mai bun antrenor de juniori.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here