SUCCES – Bârsana a obținut finanțare de aproape o jumătate de milion de euro și își reabilitează două cămine culturale, în stil maramureșean

0
556

FINANȚARE. Aproape o jumătate de milion de euro a obținut administrația publică din comuna maramureșeană Bârsana pentru două importante proiecte de reabilitare pentru comunitatea locală: căminele din satele Bârsana și Nănești.

 

Ambele proiecte de reabilitare și modernizare sunt realizate respectând arhitectura specifică Maramureșului. Finanțarea este obținută prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) și este a doua cea mai mare dintre comunele din România: 473.800 de euro.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here