SUCCES – Bârsana a obținut finanțare de aproape o jumătate de milion de euro și își reabilitează două cămine culturale, în stil maramureșean

0
148

FINANȚARE. Aproape o jumătate de milion de euro a obținut administrația publică din comuna maramureșeană Bârsana pentru două importante proiecte de reabilitare pentru comunitatea locală: căminele din satele Bârsana și Nănești.

 

Ambele proiecte de reabilitare și modernizare sunt realizate respectând arhitectura specifică Maramureșului. Finanțarea este obținută prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) și este a doua cea mai mare dintre comunele din România: 473.800 de euro.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ