STRUCTURĂ – Investiție de peste 3,7 milioane de lei: s-a eliberat autorizația de construire pentru extinderea Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș

0
910

LUCRĂRI DE EXTINDERE. S-a eliberat autorizația de construire pentru extinderea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, investiție estimată de Consiliului Județean, care are în jurisdicție unitatea sanitară cu sediul pe strada Progresului nr. 17 din Baia Mare, la 3.765.000 lei. Conform autorizației, se va extinde sediul birouri, prin supraetajare a Service-ului.

 

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Maramureş, instituție aflată în subordinea Ministerului Sănătății și coordonarea operațională a Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost înfiinţat la 1 octombrie 1995 și dispune de Stația centrală Baia Mare şi de 8 substații amplasate în Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Borșa, Târgu Lăpuș, Seini, Șomcuta Mare, Ariniș și Poienile de sub Munte.

 

* Foto: @Ambulanța Maramureș

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here