STRATEGIE – Firma băimăreană Aramis, cel mai mare producător de mobilă din România, ia un împrumut de 54 de milioane de lei pentru dezvoltare

4
1699

CREDIT BANCAR. Firma băimăreană Aramis Invest Group, cel mai mare producător și exportator de mobilă din România, ia un credit bancar (de la BRD Groupe Societe Generale) de 54 de milioane de lei pentru “investițiile în dezvoltarea capacităților de producție”.

 

Aramis, controlat de antreprenorii Vladimir Iacob (60%) și Marius Șelescu (40%), produce aproape exclusiv pentru piața externă (principalul client fiind Ikea) și în urmă cu 5 ani a executat o mișcare financiară similară, investind, timp de 2 ani (în perioada 2015-2017), aproximativ 55 de milioane de euro într-un proiect strategic care a vizat dezvoltarea capacităţilor de producţie şi de stocare.

 

Aramis (una dintre cele mai mari fabrici de mobilier tapițat din Europa de Est) este prezent 
pe piața economică românească de peste 25 de ani și este prima firmă cu capital românesc 
care a intrat în top 50 al exportatorilor din România) - în 2018 a declarat un profit net 
de 21,64 milioane de lei (exact: 21.649.682 de lei, echivalent cu 4,64 milioane de euro).

 

Noul contract de creditare a fost confirmat de Yves Lallemand, directorul general adjunct al BRD, coordonatorul activității de corporate banking, și Vladimir Iacob, acționarul majoritar al Aramis Invest.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

  1. Oameni buni, suntem SCLAVI pe mosia lui Iacob! Ce nu va este clar?! Ma duc acasa cu salariu pe care mi rusine sa-l scriu aici, dupa ce platesc magazinul alimentar, gazul, curentul, telefonul raman exact cu bani de a-mi cumpara o placinta! Si iar incep cu datoriile! Haine nu-mi cumpar decat de la second-hand iar carnea o gust cand merg la cate un parastas!

  2. Iacob e capo di tutti capi, el taie si spanzura! Din pacate salariile sint de mizerie, tiganii fac legea! Ar trebui sa se schimbe ceva in bine dc tot se fac investitii la Aramis Group!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here