STAREA DRUMURILOR – A nins în Pasul Gutâi: pe drumurile naționale din Maramureș s-au împrăștiat 29 de tone de material antiderapant

0
451

DRUMURI NAȚIONALE – MARAMUREȘ. A nins pe DN18, în Pasul Gutâi, între km 21 și km 29, iar reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș au precizat că angajații Secției de Drumuri Naționale au intervenit cu două utilaje și au împrăștiat 16 tone de material antiderapant.

 

De asemenea, și în Pasul Prislop, între km 160 și km 181 al DN18, a căzut lapovită și a fost trimis un utilaj care a răspândit 6 tone de material antiderapant. Preventiv s-a acționat preventiv și pe DN17C și DN18, la Petrova, cele două utilaje împrăștiind 7 tone de material antiderapant. În acest moment, toate sectoarele de drumuri naționale din județul Maramureș au partea carosabilă curată și umedă.

 

În continuare, în Maramureș vremea se păstrează închisă, e noros și local plouă în mai multe zone ale județului. Meteorologii au anunțat că în zona montană înaltă vor cădea precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare, iar vântul va prezenta intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 7 grade Celsius, iar cele minimele termice, între 2 și 4 grade Celsius.

 

* Foto arhivă/generică: @CJSU Maramureș

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here