SPECTACOLE – Sâmbătă și duminică, la Teatrul Municipal Baia Mare, “ImproJoker” și ultima reprezentație a spectacolului “Rinocerii”

0
296

TEATRU – BAIA MARE. Sâmbătă, 12 iunie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal din Baia Mare este programat spectacolul de improvizație “ImproJoker”, în regia artistică a Mihaelei Sîrbu. Spectacolul se joacă la Sala Mare și durează 75 minute (fără pauză). “ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă: spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă. Prețul unui bilet: 20 lei (preț redus 10 lei).

 

Duminică, 13 iunie, de la ora 19.00, Teatrul Municipal a programat ultima reprezentație a spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco, în regia lui Iulian Bulancea și scenografia lui Mihai Vălu.

 

“Rinocerii, probabil cea mai autobiografică piesă a lui Eugène Ionesco, vorbește despre dezumanizarea și bestializarea societății prin intermediul îndoctrinării și fanatismul doctrinar. Dacă inițial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazistă, semnificația acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolată către toate formele de fanatism și îndoctrinare politică sau socială”, a precizat regizorul Iulian Bulancea.

 

Spectacolul durează 80 minute. Prețul unui bilet: 20 lei (preț redus 10 lei). Caseria teatrului este deschisă sâmbătă și duminică, între orele 18.00-19.00. Informații și rezervări: tel. 0736.216437. Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție.

 

* Foto mare @ Roland Strebeli, foto mic @ Teo Molnar via Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here