SPECTACOLE – În weekend, în Baia Mare: „Aquarius” și „Elefănțelul Curios”

0
171

TEATRU. Vineri, 29 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Aquarius”, după un text de Radu Macrinici, în regia artistică a lui Norbert Boda. În distribuție, actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Mădălina Mare, George Pop, Valeriu Doran, Larisa Miskolczi și George Olar.

 

Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur.

 

Spectacolul are durata de 80 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei).

 

Teatru de păpuși

 

Sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 11.00, Teatrul de Păpuși prezintă spectacolului pentru copii “Elefănțelul Curios”, după Rudyard  Kipling, în regia lui Eugen Câmpeanu. În distribuție Irina Oțoiu, Liliana Voș, Iulian Bulancea, Vlad Crișan, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu.

 

A fost odată, demult, un elefănțel foarte curios. Într-o zi s-a trezit cu o nouă întrebare: „ce mânâncă crocodilul seara?”. Așa că a plecat prin pădure să întrebe animalele. Micii spectatori vor găsi răspunsul la întrebare dacă vor urmări toate peripețiile elefănțelului curios.

 

Spectacolul are durata de 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here