SPECTACOLE CU PUBLIC – Prima premieră a stagiunii Teatrului Municipal Baia Mare se joacă în aer liber, duminică: „4 Pereți”

0
176

PROGRAMUL DIN WEEKEND. Prima premieră a stagiunii Teatrului Municipal Baia Mare se joacă în aer liber, pe scena montată în curtea instituției de cultură din municipiul reședință de județ. Evenimentul are loc duminică, 14 iunie 2020, de la ora 20.00, când este prezentat spectacolul-concert „4 Pereți”, cu participarea lui Răzvan Pașca, Dorin Griguța, Călin Ionce, Dan Cordea, Mircea Gligor, Andrei Han, Alex Macavei, Rodica Dunca, George Pop, Mădălina Pop și invitați speciali: Adam Jenei (participant la Românii au talent) și Paula Coteț (cu un moment de pop-opera).

 

În timpul spectacolului, se vor proiecta două videoclipuri realizate în perioada stării de urgență, în interpetarea lui Ciprian Mateian și a lui Angel Ionce, precum și videoclipul „4 Pereți” (interpret Norbert Boda), în premieră absolută. Durata spectacolului, care va fi reprogramat în cazul condițiilor meteo nefavorabile), este de 75 minute (fără pauză), iar prețul biletului, 20 de lei.

 

Numărul maxim de spectatori acceptat este 50, pentru a putea fi respectată condiția distanțării de 2 metri între scaune, iar rezervările se fac telefonic (între orele 11-16, la numerul 0736.216.437).

 

Alte două spectacole în weekend

 

În acest weekend, Teatru Municipal Baia Mare mai prezintă alte două spectacole cu public. Sâmbătă, 13 iunie 2020, de la ora 11.00, pe scena în aer liber din curtea teatrului (strada Crișan nr. 8), are loc spectacolul pentru copii “Albă ca Zăpada” (foto mic stânga, scenă din sectacol). Spectacolul durează 60 minute (fără pauză), iar prețul biletului este 7 lei (cu rezervare telefonică, la numărul 0730.270.926).

 

Tot sâmbătă, 13 iunie 2020, de la ora 19.00, este prezentat „ImproJoker” (regia artistică Mihaela Sîrbu), un spectacol de improvizație despre care se afirmă că îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă – spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă. Durata spectacolului este 75 minute (fără pauză), iar prețul biletului este 20 lei (sau redus, 10 lei).

 

Spectatorii trebuie să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolelor, pentru că în fața teatrului se face un triaj (există o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune), să aibă mască de protecție, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le va pune la dispoziție și, dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, să rămână acasă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here