SPECTACOL – Sâmbătă, „Petrică și lupul”, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare

0
338

PENTRU COPII. Sâmbătă, 12 mai, de la orele 10 și 11.30, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși din Baia Mare pentru vizionarea spectacolului „Petrică și lupul”, în regia lui Iulian Bulancea, o misterioasă poveste imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev. Un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzica frumoasă si umbre captivante vă invită la aventura copilăriei: cum să-ți învingi frica?

 

Prețul unui bilet este 5 lei- informații și rezervări, la telefon 0730.270.926, de luni până vineri, între orele 11 și 16. Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului (în ziua desfășurării spectacolului nu se fac rezervări).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here