SPECTACOL – În weekend, premieră la Teatrul Municipal Baia Mare: „Emilia în timp de pace și război”

0
560

TEATRU. Sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare va avea loc premiera spectacolului „Emilia în timp de pace și război”, de dramaturgul italian Aldo Nicolaj (traducerea Marian Stan), în regia lui Radu Dinulescu. Spectacolul este povestea a cinci femei a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

 

Spectacolul durează 90 de minute și se joacă cu publicul pe scenă. Interpretează (în ordinea intrării în scenă): Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș, Adriana Covaci. Din colectivul tehnic: scenografia – Mihai Vălu, regia tehnică – Dan Prodan, lumini – Sandu Șimonca, video – Teo Molnar, sufleur – Eugen Petrușca.

 

Prețul biletului la premieră: 25 lei. Următoarea reprezentație este programată duminică, 18 aprilie, ora 19.00. Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, la nr. tel. 0736.216.437 (luni – vineri: 11.00 – 16.00). Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here