SPECTACOL-EVENIMENT – În Baia Mare, one-man show-ul „Visul American” („Drinking in America”) cu Tudor Chirilă

0
526
Tudor Chirilă

VISUL AMERICAN. În 20 aprilie 2022 (e o zi de miercuri, vă spun pentru a vă scuti căutarea după calendar), în primul turneu naţional post-pandemie, la Baia Mare va fi prezentat one-man show-ul „Visul American” („Drinking in America”) cu Tudor Chirilă, după monologurile lui Eric Bogosian (scrise în 1986) şi în regia Iarinei Demian – este un spectacol al stagiunii 2021-2022 a Teatrului de Comedie, care a avut premiera la 2 decembrie 2021.

 

Spectacolul din Baia Mare va fi găzduit de Teatrul Municipal și începe la ora 19.00. Show-ul are nouă monologuri în care Tudor Chirilă se transformă în tot atâtea personaje şi oferă, timp de o oră şi jumătate, „o radiografie brutal de sinceră, comică şi cinică a Americii şi a lumii în care trăim”.

 

Accesul la spectacol este permis persoanelor cu vârsta de peste 16 ani. În timpul spectacolului se folosesc lumini stroboscopice, care pot afecta persoanele cu epilepsie sau sensibilitate la acest tip de lumină.

 

Scenografia şi costumele – Irina Moscu; lighting design – Daniel Klinger; video design – Dilmana Iordanova. Producător – Teatrul De Comedie. Turneul va trece prin 17 orașe, în perioada 2 aprilie – 18 mai. Biletele, care costă între 125 de lei și 145 de lei, se pot achiziţiona exclusiv online de pe platforma www.iabilet.ro, https://www.iabilet.ro/bilete-visulamerican/.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here