SPECTACOL – Astăzi, „Suicidal”, la Teatrul Municipal din Baia Mare

0
236

TEATRU. Marți, 21 mai, de la ora 19, în Sala Studio a Teatrului Municipal din Baia Mare, se joacă spectacolul “Suicidal”, după texte de Luigi Pirandello, regizat de tânărul băimărean Norbert Boda (24 de ani). În distribuție: Alex Macavei, Andrei Han, Sanda Savolszky, Wanda Farkaș, Dragoș Călin, Alexandra Vanci, Norbert Boda.

 

“Suicidal” explorează o tema gravă a umanității într-o manieră neconvențională, sub forma unui show dedicat exclusiv sinuciderii. Având convenția unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fără să uite însă să tratează și cu seriozitate dramele și poveștile personajelor. Spectacolul durează 90 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 15 lei (10 lei cu reducere).

 

Norbert Boda este un tânăr regizor/actor care a terminat licența în actorie la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca, clasa profesor Miklós Bács, promoția 2017, și urmează să își finalizeze în acest an studiile de master în regie.

 

A colaborat cu regizori ca Alexander Hausvater, Andrea Gavriliu, Tudor Lucanu și Mihai Constantin Ranin. A montat „Avioane de hârtie” de Elise Wilk (în cadrul Maratonului de Teatru Independent – „Bucharest Fringe”), „Fata din mașinărie” de Stef Smith (la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea) și „Banda” de Stephen Belber (la #REACTOR din Cluj-Napoca) – Boda a compus și un musical hip-hop, „O Viață Normală”, pe care l-a montat ca un spectacol-lectură la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here