SPECTACOL – “Arta adulterului”, vineri seara, la Teatrul Municipal Baia Mare

0
289

TEATRU. Vineri, 3 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, este prezentat spectacolul “Arta adulterului” de Pierre Chesnot, în regia lui Daniel Vulcu și scenografia lui Mihai Vălu. Spectacolul, care are o durată de 130 de minute (cu pauză), a avut premiera în 28 februarie 2020, însă, nu a putut fi jucat din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

 

În distribuție, actorii Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Andrei Han.

 

“Jean François, regizor de televiziune, și Magalie, soția unui comandant de submarin nuclear, își dau periodic întâlnire în locuința acesteia de la malul mării, care va deveni peste noapte, din rațiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Soția regizorului își face apariția la așa-zisul hotel, pentru a cunoaște locația unde soțul ei își petrece mare parte din timp.

 

Care este arsenalul pregătit spre apărare de cei doi amanți și care e ofensiva în fața pericolului iminent de a fi demascată relația lor? “Arta adulterului” ne dezvăluie rodul imaginației bogate a infidelilor puși în încurcătură de situații limită, generatoare de momente năucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicată la rang de zeu, va salva, în cele din urmă, aparențele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilităților.” – Ana Liliana Ilea.

 

Spectacolul va fi prezentat și duminică, 5 septembrie, tot de la ora 19.00. Prețul unui bilet, 20 de lei (redus: 10 lei).

 

* Foto: @Teo Molnar via Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here