SONDAJE DE OPINIE – 2mnews: pe cine veți vota ca președinte al Consiliului Județean Maramureș și primar al municipiului Baia Mare

6
8688

ALEGERI LOCALE MARAMUREȘ 2020. 2mnews a activat două sondaje de opinie, menite să întrunească opțiunile cititorilor săi în privința opțiunilor acestora la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Sondajele se referă la opțiunea cititorilor în privința funcțiilor de primar al municipiului reședință de județ (Baia Mare) și de președinte al administrației publice a județului (Consiliul Județean Maramureș).

 

Fiecare cititor poate vota cu o singură opțiune/sondaj și o singură dată (de pe un IP se poate înregistra un singur vot). Sondajele sunt deschise până în 25 septembrie și au ca opțiuni toți candidații înscriși în competiția electorală pentru cele două funcții (ordonați alfabetic), precum și opțiunea “Nu votez”. Menționăm că pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare s-au înscris în cursă 9 candidați, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș s-au înscris în cursă 10 candidați.

 

Găsiți sondajele pe coloana din partea dreaptă a ziarului on-line 2mnews.

 

SONDAJ 1

Pe cine veți vota ca primar al municipiului Baia Mare:

 

David Birtaș (independent)

Cătălin Cherecheș (Coaliția pentru Maramureș)

Cristian Corin Cherecheș (PER)

Mircea Cirț (PNL)

Gheorghe Gligan (PSDI)

Lorand Ilyes (PV)

Dan Ivan (USR PLUS)

Anca Manuela Remeș (Pro Romania)

Adrian Mihăiță Todoran (PMP)

Nu votez

 

SONDAJ 2

Pe cine veți vota ca președinte al Consiliului Județean Maramureș:

 

Bogdan Eduard Aiacoboaie (PSDI)

Ionel Ovidiu Bogdan (PNL)

Mircea Ciocan (PER)

Romeo Dobocan (PMP)

Vlad Emanuel Duruș (USR PLUS)

Valeriu Mihail Lascu (PV)

Nistor Lihet (PRM)

Viorica Marincaș (Pro România)

Cornelia Negruț (ALDE)

Gabriel Valer Zetea (Coaliția pentru Maramureș)

Nu votez

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

6 COMENTARII

  1. Domnule Vischi, ce diferenta este intre „valutistul incoerent stuchitor” „doctorul” in economia coruptiei, amaha „generalesei” locvace, pelticul traseist drujbist, sindicalistul politruc nvinovat, „fratele” evanghelist insolvent, aldista timida nefericita, dansatorul zbanghiu incoerent, slinosul pescar cu codita, oengistul zgomotos si rebel…mai sunt? …intreb : „io cu cine votez?”

  2. Votați pe cine doriți, însă pe sondaje (sunt poziționate în partea dreaptă, bifați căsuța cu candidatul, confimați prin butonul votează și votul dvs. este contabilizat de sondaj).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here