SOLUȚIE – Primăria Baia Mare plătește peste 10 milioane de lei pentru „a moderniza” un teren de fotbal, înlocuind gazonul natural cu gazon sintetic

0
717

GAZON ARTIFICIAL. Terenul de fotbal al Colegiului Tehnic „Aurel Vlaicu” din Baia Mare (situat pe strada Dr. Victor Babeș nr. 64 – constituit prin unificarea fostele licee industriale nr. 7 și nr. 2 din perioada comunistă) va fi “reabilitat” prin… înlocuirea gazonului natural, cu un gazon sintetic. E drept, actualul gazon este, de fapt, o pârloagă, dar parcă merita o soluționare mai puțin simplistă, mai ales că școala are profil sportiv la învățământul de zi.

 

Proiectul de modernizare mai cuprinde împrejmuirea terenului, construirea unei clădiri de vestiare și a unei gradene acoperite, precum și amenajarea unei parcări, vitejești fapte de arme pentru care municipalitatea controlată de primarul Cătălin Cherecheș este gata să scoată din pușculița orașului peste 10 milioane de lei (exact: 9.889.118,09 lei + TVA, aceasta fiind valoarea maximă estimată de Primărie).

 

Execuția lucrării a fost scoasă la licitație publică prin procedură simplificată, ofertele fiind primite până în 17 august 2020, iar contractul va fi atribuit pe criteriul „Cel mai mic preț”, urmând a fi încheiat pe durata unui an.

 

* Foto: Colegiului Tehnic „Aurel Vlaicu”

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here