SOLUȚIE – Parcările ce urmau să fie edificate pe DN 18, în Berbești, vor fi înlocuite cu amenajarea parcării existente de la Hanul Pintea

0
417

COMPROMIS. După ce maramureșenii din satul Berbești (com. Giulești) au avut câștig de cauză reușind să anuleze decizia autorităților statului de a edifica parcări pentru autocamioane pe DN 18, în cadrul proiectului de reabilitare a drumului, prin exproprierea terenurilor localnicilor, conducerea Ministerului Transporturilor și cea a CNAIR (fostul CNADNR) au acceptat soluția de compromis propusă de deputatul Sorin Bota.

 

„Parcările nu se vor mai executa în acea locație, oamenii își vor recăpăta terenurile, iar banul public nu se va mai irosi pe ceva ce nu era necesar a fi făcut. Soluția propusă de mine a fost de menținere și dezvoltare a parcării din vârful Gutâiului – parcare existentă ce trebuie doar amenajată corespunzător (n.red., e vorba despre parcarea din fața Hanului Pintea) – și a fost acceptată de către conducerea Ministerului Transporturilor și CNAIR”, a declarat deputatul Bota.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here