SOLIDARITATE – Mii de măști și combinezoane, donate medicilor de familie și unor spitale din Baia Mare în cadrul campaniei „Ajutăm Îngerii Medici”

0
218

CAMPANIE PUBLICĂ. În 4 mai, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a donat 500 de combinezoane pentru personalul medical de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare și 4.980 de măști chirurgicale pentru medicii de familie din Baia Mare. De asemenea, în aceste zile, alte 500 de combinezoane urmează să ajungă la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare.

 

 

Aceasta este ultima acțiune a campaniei “Ajutăm Îngerii Medici”, derulată de ONG-ul maramureșean cu scopul de a dota spitalele maramureșene cu materialele necesare în lupta cu noul coronavirus care a afectat, la nivel global, peste 3,5 milioane de oameni.

 

 

Campania a început la finalul lunii martie și a reușit să strângă aproape 320.000 de lei, atât din donațiile membrilor asociației, cât și din donații ale unor persoane fizice (prin SMS sau direct în contul asociației). Peste 1.100 de persoane fizice și 68 de companii maramureșene s-au alăturat campaniei “Ajutăm Îngerii Medici”, din dorința de a contribui la dotarea spitalelor din județ.

 

 

În total, în cadrul campaniei au fost donate peste 17.000 de măști, 1.000 de combinezoane, 500 de kituri de testare, 360 de viziere, 2 izolete, dar și sute de flacoane de dezinfectanți pentru mâini către spitalele din Maramureș, către medicii de familie din Baia Mare și către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Maramureș.

 

 

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here